::: This Path Maybe Difficult But The Destination Is Certain :::

Sunday, October 4, 2009

you say aku seperti Barbie

.
.
.
.
.
.
.
You say aku seperti Barbie
You look so pretty menarik hati
You say aku layaknya peri
Tebarkan cinta di atas bumi
................. (more)

lagu dlm citer Upik Abu & Laura hehe
girl yg nyanyi lagu ni cantik betul la hahahaha...



hari tu, aku g open house umah pakcik seblah umah ni
menantu perempuan dia... mak aii.. cantik giler huhuhu
pakaian sopan n bertudung, kulit putih gebu, muka cantik licin fuhh..
terpegun!

aku ni perempuan lagi terpegun apatah lg klo lelaki yg tengok kan sure merenyam hahaha...

layannzzz...








8 Animator Comments:

Uruchimaru @ kf said...

eh hang pi x ajak aku pun ?

sue_pinky said...

ske kn tgk pmpuan yg dh la cntik
n pkai tdung plk2..
ble la kite nk jd cntik ni..
hehehehe..
btw slm singgah..
nice blog!

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

kf:
hehehehe


sue_pinky:
betul tu hehehe
thanks coz sudi singgah ;)

Uruchimaru @ kf said...

eh suke plak ea =p

IxoR@ said...

cute laura....

ai like!

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

kf:
sukati la hahaha...;-)


ixora:
cute banget hehe

momentinlife said...

betul2.. aku pn suka tgk 'pompuan' yg sopan2 mcm tu.. tp malangnya aku xsopan pun.. muehehe

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

momentinlife:
hehehe...same ar kiter ekekeke..

~ T.E.S.T.A.R.O.S.A ~ © 2008 Por *Templates para Você*