::: This Path Maybe Difficult But The Destination Is Certain :::

Tuesday, August 25, 2009

Feel alone...


Aku...

Terasa kurang sesuatu...

Walau semuanya ada..

Walau semuanya cukup..

Walau semuanya sempurna...

Aku tetap terasa kehilangan & kekurangan'nya' dlm hidupku...



Dan juga...

Aku sgt merindui mereka...

Mereka Sahabat-sahabat yg paling setia yg pernah aku jmp...

Tak kan sama dgn mereka2 yg lain...

.
.
.
.
.
.
.

adusss... knp la aku leh tertinggal al-quran terjemahan aku tu.. hurmmm





Selamat Berpuasa!

6 Animator Comments:

khaLifah feDi said...

emm sejuk ibu mengandung ie3a..

*kf suke blog ni sbb tiap kali kf jenguk nampak name kf pada award tue..

momentinlife said...

hurmm tu la, kdng2 rsa mcm dh lengkap..
tp sbnrnya masih ade kekurangan...hurmmm

Mohd Fairuz bin Hamzah said...

haa tinggal kt kl ke :)

Batik Biru said...

apa yang awak comment kat blog saya tu ek? saya tak berapa nak tangkap lah. boleh jelaskan tak?

ad3ck said...

ingatkan tinggal apa tadi eheheh. nak jawab soklan ko: ha'ah, dia bekas student accp ;p.

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

kf:
tq coz salu jenguk blog ni ;)


momentinlife:
ermm.. kebanyakn org x tau ape yg dia kekurangan...


apai:
eh x la bukan trtinggal kat kl. trtinggal kat kpg hehehe...


Batik Biru:
hehehe...


ad3ck:
hah dh agak dh. aku kenal dia tu ktorg sama batch. kakak dia sama class dgn aku client server hehe

~ T.E.S.T.A.R.O.S.A ~ © 2008 Por *Templates para Você*