::: This Path Maybe Difficult But The Destination Is Certain :::

Thursday, August 13, 2009

lalalala...kerja la...

lalalalala.... kerja la...

dh sebulan aku x post entry gilak! huhuhu..

ape leh buat..keje.. keje..keje..

haa pic kat bwh tu ler tmpt keje aku amacam cantik x view ;)





slps aku habis program GEMS tu aku di attach ke tmpt ni huhuh

punyer la jauh dr hometown aku erkk.. x terfikir pun akan dihantar ke sini jauh utk on job training.

aku d attached ke dept. IT. tp, gov punyer IT dept n segala yg ade link2 ngn gov tu, mane la de keje sgt wei kat dept IT dorng... aku fhm sgt dah.. yg ade pun bukan keje yg aku boleh buat as career aku.. maintain system yg ada pun bukan dorg jugak. sumer nyer outsource or mcm vendor la huhuhu... tp org outsource tu kena stay dlm ofis company ni jugak. spy dekat dgn end user.

But, luckily agent outsource tu tgh carik org jugak utk maintain n support their system. makanya, dgn syarat2 yg dipersetujui, aku training under org outsource ni pulak. semuanya chinese n i like to work wif chinese people. they ar very comited wif their work. The bos, want to see my performance in 2 weeks, then she will offer me a job if im good.

hari berlalu...

Chinese bos tu offered aku keje dgn dorg slps tgk aku ni seorg pekerja yg bagus hehehehe..

Bos : "we throw u into a deeppppp sea.. u must know how to swim"

huhu..maksud tersirat yg dilontarkannya...

memang byk benda kena bljr dr dorg lagi...

memang keje byk n agak bz..

nk layan kerenah user lagi huhuh..

tp aku suker keje aku ;)

this is what i want O-)






10 Animator Comments:

joegrimjow said...

berjanggut tunggu ok

khaLifah feDi said...

emm kamu keje di pelabuhan ea..!!!

opss iklan sebentar utk kamu boleh?

jom buat duit dgn chat aje..

sila klik sini:-

http://www.myspacetunai.com/khalifahfedi

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

joegrimjow:

hehehehe...panjang nyer janggut dia ekeke..



khaLifah feDi:

a'ah pelabuhan huhu...
mls ler nk join bende mcm tu lg huhu.. ade nuffnang je cukup ekeke

Mr.Aztech said...

slm...ya mek tauk tmpt ya Bintulu Port Sdn Bhd...company export import gune kontena...wish u luck there

khaLifah feDi said...

mls!!!!!!!!!!!!

emm xper is okeh..

slmt berpose ea..!!!

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

Mr.Aztech:

adusss.. dier nih kantoi ler huhuhu..


kahlifah fedi:

heheheh...slmat bpuasa :)

Mohd Fairuz bin Hamzah said...

workaholic gurl !!~

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

apai:

hehhe...well... u know me huhu..

13may said...

sibuk ker cek?

hehhe hehhe

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

13may:
huh lama giler mandi hahaha

~ T.E.S.T.A.R.O.S.A ~ © 2008 Por *Templates para Você*