::: This Path Maybe Difficult But The Destination Is Certain :::

Friday, May 1, 2009

kekejaman dunia!

hari ni aku juzt surfing2 tenet jek. boring2 tu aku bukak ler youtube. mula2 aku tgk video tentang kejatuhan empayar uthmaniyah kat youtube. part 1 - 4 semuanya kat sini. klo ade sape2 yg nk video ni leh pm kat aku kecil_ceria@yahoo.com or bg je email korg nti de masa aku attach hehe..

secara x sengaja aku terjumpa video ni kat youtube. tp selama ni memang dh ade dlm simpanan aku pun full video lg. clear lg tu bukan aku ambik dr youtube. aku ambik dr sumone... dh berulang2 kali aku tgk.. if masa aku down aku bukak tgk.. n if ade masa aku jd insan yg leka dan lalai aku akan bukak video ni.. sbb ia akan menyedarkan aku.

1st time aku tgk video ni pd ujung tahun lps bersama sahabat2 aku. so touching! 1st time aku tgk kekejaman dan kebenaran ditunjukkan pd aku dgn sebegitu dasyat sekali.. hampir aku menitiskan air mata.. sahabat aku kat sebelah dh teresak2 dah..

memang x dinafikan ade part2 yg aku betol2 x sanggup nk lihat.. seriously aku x sanggup! paling aku sakit hati bila part seorg muslim tu disediakan utk dirogol.. ! ah sungguh kejam.. knp mesti mrk diperlakukan sebegitu.. mrk hanya manusia yg tidak berdaya..


*********************************************************************

oh ya.. slps tu aku terjumpa lak video b*d*h si bush ni hahahaha.. president x boleh jwb soalan???? debate x boleh nk jawab??? huh... memang bongok la dia ni wakaka..

kebanyakan speech dia jugak merapu2! check tiz out! kelakar betol la wei haha..! aku terasa sgt pelik la apsal dia berkeadaan mcm tu ek?? debate president tu beb! kat university pulak tu! tetiba x leh berkata ape2! aku rasa kan masa tu Tuhan cabut ingatan dia sekejap kot!







9 Animator Comments:

maymay said...

kejam???

sapa kejam nih...hehhe hehhe :P

momentinlife said...

hmm dunia mmg kejam..
klu kita duk pk pn xkn faham knape dorg mcm tu..
it's ok kita kutuk.. jgn buat xrsa pape udah...

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

maymay:

13may ker hahaha..

ko letak nama pompuan apsal wakakaka..



momentinlife:
tu la memang x fhm huhu..

klo x rasa pape tu memang x de perasaan ler huhu

Akmar Anuar said...

naaakkkkkk tengok video tuh!!!!!!!!!!!!
tapi takder maaaaaaaasssseeeeeee!!!!!!!!!!!

DEMI MASA *tetibe*

Mr.Aztech said...

-slm..tq sbb htr comments..cntik ayat2 ya..ayat2 cinta...hehee
-anyway..mek tok mix..kakar jak swak..
-sng mek contact tk lak..
umo bapa owh..
-dh berpunya lom..hahaha

Mr.Aztech said...

-sy nak tahu awk ngn lbh lanjut..sapa sbnr nyer ni..nasihat yg baik..
-mek mok tauk..

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

akmar:
hahaha.. luangkan la sikit mase. x nyesal tgk video tu hehe



mr.aztech:
yahh..alu solan cepu emas diberiknya ng kita hahaha..

kmk x kenal ktk juak koh. ya pun secara x sengaja jmp blog ktk bah. biasalah blogger nang suka maca blog org. apsal nk tauk gilak kh?

Mr.Aztech said...

-auk..mek mok tauk kt bena2 pun..heheh.mun sudi lah ht kt ya...

-mek tggl sbln gik mok hbskn pktikal kt wgsa melawati..

-kakar jak swak..hehehe..

-bpa umo kt owh???

-mok bknlnn,SUDI kah?

-tok no mek 016-5255276

Mr.Aztech said...

mek mok towk juak..hahaha

~ T.E.S.T.A.R.O.S.A ~ © 2008 Por *Templates para Você*