::: This Path Maybe Difficult But The Destination Is Certain :::

Friday, May 1, 2009

My Difficult Path...



Dear Diary...

aku x sabar nk tunggu hari Isnin ni. x sabar nk tau samada aku akan diterima masuk ke training tu atau x.. klo diterima, aku bersyukur sgt.. maka nti akan berjaya la plan yg aku rancang selama ni..

yer.. dr situ je aku dpt keluar dari sini.. hanya satu2nya cara spy aku akan dpt dihantar ke kl balik.. cuma yg aku risau skrg, aku takut yg aku x diterima ke training tu..

byk yg masih belum aku selesaikan di sana... tanggungjawab aku... kerjaya aku di sana! peluang aku di sana! hidup aku lebih gembira di sana!

peluang hanya dtg sekali aku x nak lepaskan lg spt sebelum ni..


Dear mom... Dear dad...
knp x nak faham aku...
knp x nak faham ape yg aku nk...
bukan niat aku nk melawan...

tapi...
aku akan lebih gembira dgn ape yg aku nk
i cant live like thiz!
i really cant!
aaaah... jiwa sangat kacau!!!


ah... aku hanya berangan2! klo aku x dpt peluang ke training tu mcm mana??? hancur la impian aku... ape lagi aku nk buat lps ni...???


~THIS PATH MAY BE DIFFICULT... BUT THE DESTINATION IS CERTAIN~

13 Animator Comments:

momentinlife said...

sorry, ku xtau ape yg kamu tunggu... =)
ape2 pn, klu dh rezeki xkemana (ayat biasa, tp nilah kenyataan).. =)

#Aku 1st!! yeah!~

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

yerr klo dh rezeki x kemana kan..

thanks!

sedikit sebanyak ko dh naikkan semangat aku.. hehe ;)

suker betul dia jadik yg 1st hahaha..

maymay said...

aku 2nd...tuan umah tak kira :P

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

maymay:

ko memang kejam!

hahaha...

a.b geldofg said...

lepas ni brangan2lah lagi
bst brangan2 tk kena bayar

Monkey D Luffy said...

ko nak training apa?

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

a.b geldofg:
hak3.. betol2 ;)



monkey d luffy;
training jadik isteri yg baik!
wakakaka...

pulasperut said...

erm.. tgh kacau ke? sdih ke? nak pinjam bahu pakcik ke? meh cni.. heheh..

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

pulasperut:

pakcikkkkkkkkk!!!

hahaha...

paiseh said...

eleh.. sok2 dah duk KL misti ngengada nak balik kampung pulak. kompom!

hahahahahahaa..!!

HEMY said...

hahaha...kalau mmg tak leh blah tmpt skang...dpt peluang try la chiaooo

tp kadang sume tu mungkin sbb nk hiburan?hehee...

Jard The Great said...

chaiyok! keep strong gal! hehe..

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

paiseh:
sebok la ko wakakakaa..


hemy:
not about hiburan la beb ;). silap la ko pk gitu huhu


jard:
huhu... chaiyok2!

~ T.E.S.T.A.R.O.S.A ~ © 2008 Por *Templates para Você*