::: This Path Maybe Difficult But The Destination Is Certain :::

Thursday, April 16, 2009

bila aku jatuh tangga! 'cila***'

malam td aktiviti keluarga menonton upin & ipin yg aku dh donlot b4 ni full series of upin & ipin 2008. siap guna Lcd projektor lagik ala2 tgk kat wayang ler tu hahaha..

semua anak2 buah aku suker tgk citer ni tu yg aku siap donlot lagik biar senang dorg nk tgk bila2 masa. sampikan ktorg yg tua2 bangka ni pun minat gak tgk. gelak sakan x hingat hak3..

citer nyer memang byk pengajaran dan tauladan utk budak2. termasuk aku sekali yg minat giler citer ni. syabas kan anak malaysia yg berjaya mencipta animasi mcm ni. aku suker! aku suker! aku suker!!





lps tu aktiviti aku pulak. ade 3 notebook yg aku kena "kerjakan" hehehe... scan itu scan ini, troubleshoot itu troubleshoot ini, update itu update ini..lalalalala... macam bukak kedai pc lak aku ni errmmm...




aku suker notebook yg skin kete merah tuh Toshiba guna OS vista fulamak laju gilakk!! notebook tu free tau cina kat kedai tu bagik errrkk... mayb sbb department my bro in law byk sgt beli pc+perkakasan komputer yg lain kat kedai tu so dorg bagik la free gift hehe.. untung betol fuh!

yg sblh kiri tu compaq my sis punyer. hari tu kata ugrade ram to 1G. tp bila aku check system properties ram dia hanyer 248MB aje.. errkk..ape kejadah!! kata dh bagik cina tu upgrade!! errmm...

x kan tauke tu tipu kot! rasa x pecaya la pulak kan ker my sis kira customer tetap kedai tu errmmm... aku advice my sis check balik kat tauke tuh. eermmm x pun, ram yg di upgrade tu x compatible ngn motherboard or lain2.. ade kemungkinan gak kan.

yg 1 lagik tu notebook aku m-life jek aku beli masa time belajar x de duit nk beli yg mahal2 uhukk... ringan bangat senang nk bawak mane2 hehe.. notebook yg sgt berjasa kat aku walaupun rupa dia buruk banget hehe.. tp kebal gak nih dh penah jatuh sampi tebukak sikit lcd tp still ok lagik. dgn aku sekali jatuh tau kat tangga pulak tuh.. camharemm tul hak3..

masa tu time tgh nk g bebuka puasa ngn mber. bebuka kat foodcourt area stesen titiwangsa. jalan punyer jalan laju sgt tergelincir kat tangga. haa ambik engko! malu siak sumer pandang cila*** sungguh!! maka aku pun bangun dgn selamba nyer mcm x de ape2 yg berlaku. padahal dlm hati mak aiiiiiii... #$%^#@*&^%%$#.!!!

10 Animator Comments:

Akmar Anuar said...

hehehe..aritu mase akmar cuti pon dapat khatamkan cte upin ipin musim pertama dan kedua...memang besh!! ;)

Mr.Aztech said...

hi cantik..tq add me also..i'm CCSS srudent...major in OS

paiseh said...

kompiter gua pun canggih gak.. sesenang je bulih zoom gambar sosok semalam.

hahahahahahaaa..!!

Mr PenyuBiru said...

errr..ko taknak buat peraduan & bagi notebook free tu kat kitaorang ke? hehe..

joegrimjow said...

best jugak keje ni
mgkin next sem

~~Noli said...

btl btl btl..hehe

errr..betulke jatuh tangga..dh lambat nk gelak laa..leh gelak skrang x...ha (sikit suda..hehe)

pulasperut said...

lalalala...

13may said...

ym aku: encik13may@yahoo.com

ada benda nak tanya sikit...

jeng jeng jeng >:P

R_tena_M_iRNA said...

untung nya dapat free jer notebook.. wahh..

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

akmar anuar:
memang best citer ni ;)


mr.aztech:
welcome.
ooo ic..bdak os erm..terer php la ni ek hehe


paiseh:
lu suker bikin gua panas seyy..


mr.penyubiru:
byk ko punyer cantek yek nk bagik free.


joegrimjow:
ishh..susah banget sih nama kamu ni hehe


~~noli:
betol betol betol...
haaa.. gelak ler ;)


pulasperut:
eerrrkkkk...


13may:
ade pe hal bro? ade barang baik punyer ke hahaha...
suspen seyy..!


R_tena_M_iRna:
ish nang susah nama biak tok hak3..

~ T.E.S.T.A.R.O.S.A ~ © 2008 Por *Templates para Você*