::: This Path Maybe Difficult But The Destination Is Certain :::

Tuesday, April 21, 2009

masquerade. there ar some things only da japanese can think! creative!

hen hao hen hao de show!

Aku tertarik dgn tv show baru2 ni berkenaan show 'masquerade'. aku ade la bbrp kali je ter'tgk show ni pd ptg hari ahad so aku assume la citer ni pd tiap ptg ahad dlm kul 5pm mcm tu kot. x sure jugak la.rasanya kat tv3.

Masquerade : bermaksud menyamar atau berlagak menjadi seseorng or sesuatu.

see 1 of the funny video below:




show ni from jepun. mayb dh lama dh kat sana. tp baru je ditayangkan kat msia rasanya. 1stly bila aku tgk, aku sgt kagum dgn rancangn dorng nih. memang aku sgt2 kagum n tabik giler beb!!

maksud aku, mcm mana dorg boleh terfikir utk buat show mcm tu?? sungguh genius la dorg ni! show ni sgt creative+ funny+ menghiburkan+ penuh dgn idea+ logik+ genius+ comel+++.....!!! AWESOME!!!

there ar some things only da japanese can think! org jepun ni memang bijak kan..kan..

☻/
/▌
/ \

aku x tau nk gambarkan dgn perkataan ape lagik. sungguh aku speechless huhuhu....

ni juga ade games show jepun yg paling lucu aku penah tgk. ni dh lama punyer program gak. sure gelak x henti2 punyer kah3... klo berani cube tgk hehe..

7 Animator Comments:

momentinlife said...

aku 1st! aku 1st! yeayea! heheh

* owh no wonder aku xtau show ini.. aku keje ari ahad! aiyok!

*org jepun mmg bijak! aku pki brus gigi dr jepun, sbb org jepun jrng mandi, tp mulut xbusuk! heheh

khaLifah feDi said...

ooooooo klu aq xsilp dulu ade rncngn cm nie kat tb nvt7 ..sblm tb channel tertutp skjp thn 1997 arr..emm !!!

Jard The Great said...

aku selalu gak layan crite nih.. tv3 kan?? memang lawak sungguh.. aku kagum!

a.b geldofg said...

memang bst

AHMADSUFI6177 said...

ooo.. citer nie aku penah tgk dalam internet dulu,, tapi sikit jer.. kt tv3 banyak.. best... hehe.. relese tensen tgk...

Akmar Anuar said...

orang jepun = klaka + comel + genius

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

momentinlife:
waa..tahniah2 kah3...!
ye ke haha..jepun sejuk maaa...haha


kf:
oo ye ke..igt lagik ko ek hak3..


jard:
aku lagi ler kagum huhu.. biler la dpt g jepun ni huh..


a.b geldofg:
awesome dude ;)


ahmadsufi:
errk..lama x nmpak ko hehe..


akmar anuar:
kirim salam kat bro awk yg baru balik dr jepun tu ek..ekekeke.. ambil kesempatan pulak hi hehe ;)

~ T.E.S.T.A.R.O.S.A ~ © 2008 Por *Templates para Você*