::: This Path Maybe Difficult But The Destination Is Certain :::

Wednesday, April 1, 2009

Singapore Chicken Rice. yummyyy..

Fuh...dh 2 minggu aku x berblogging dh de spider web dh blog aku neh. akhirnyer hari ni dpt gak ber blogging kembali huhu...

Hari ni 1 hari outing g jln2 cari pasal wif my best fren wakaka... huha huha sana dan sini. n yg paling penting ape menu for lunch hari ini?? hihihi... dlm kepala hotak aku ade kfc? chicken hart? pizza hut? sugarbun? secret recipe! fuhhhhh... but last2 decided mamam kat singapore chicken rice jek. ermm..memang best siak menu kat ctu huhu..

aku order... spagetti.. yum2..sgt2 superbb.. tp x leh lawan secret recipe nyer spagetti chicken meat ball fuhhhh... siottttt tul... really damn i want it right now huhu... caken wak la hak3..

keinginan di hati aku nk amik pic spagetti ni tp bila dh sampai depan mata x hingat beb ngapp terus sampai licin hak3.. ape yg unik gelas dier comel mcm botol hak3..



for u all maaf ler x sempat nk lawat blog2 korng yg unik2 tu hihi.. lps settle hal aku nti aku layan blog korng kay... aku sesangat penat skrg ni huh esk de interview keje. aku x prepare lagik wadusss.. dlm kepala hotak aku esk mesti kena interview oleh 3 org-org tua otai hehehe... kecut perut den.. erm..but damn it i really want dat position fuh! position yg aku nk sgt2!!!

~~~~ > wish me luck for da interview k!

hari ni 1 April korng jgn nk wish april fool kat aku eh sepak kang! klo korg nk sambut go ahead la but aku memang x sambut.. huhu..

aku ngntokkkkkkkkk uhukk...

~~~ ish tetiba teringin nk makan secret recipe lak!!! macam2 la aku nih... ~~~

15 Animator Comments:

IxoRa said...

Aiyah!!! Baru nak tgk rupa Singapore Chicken Rice...dah habisss!!!

Kempunan lagi....

Hihihihii :P

Nisa Shari said...

hai...& gud luck for the intvw!

Jard The Great said...

waaa.. sedap..

Anonymous said...

Ishhh..tunjuk pinggan kosong je ke..
chicken rice dia mana..huh3

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

ixora:
hak3..tgk kat tenet je la hehe..

Nisa Shari:
tq! hihih..

Jard:
memang sodap siot ;)

Anonymous: <<--- aku tau sape ni malas tol letak nama hak3..

dh abis kena makan daaa

Akmar Anuar said...

OMG!!!
sphageti???
waaaaaaaaa...mau juge!!!!

=p

p/s: singapore chicken rice tu ade kat mane??

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

singapore chicken rice yg ni kat kuching hehehe..

Anonymous said...

Ieza kenal ke?.. he3
napa x ambil pic sblm makan tu...
xbest lah tgk pinggan kosong je..he3

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

kenal ler hak3...
x sempat nk ambik la lapar sgt ngapp terus haha..

en_me said...

good luck to uooolsss yg best-best ittewww..

ad3ck said...

pinggan da kosong baru tunjuk gambo huhu.

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

en_me:
apekah..hehe
tq.

ad3ck:
len kali ler aku g lagi amik pic hehe..

Akmar Anuar said...

kenape kat Kuching jerr??
tak aci ar camnih!!!
wuwuwuwuwu (tangisan seorang penggemar sphageti sedap)

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

akmar:
hak3.. tunggu la dorg berkembang ke semenanjung pulak hehe

penjenayah.merah.jambu. said...

ceh,,gambar pinggan dah kosong..
tak sempat nk negok upe nasik ayam tu..

~ T.E.S.T.A.R.O.S.A ~ © 2008 Por *Templates para Você*