::: This Path Maybe Difficult But The Destination Is Certain :::

Wednesday, April 22, 2009

orang gaji pijak anak majikan

Baru kejap td aku tgk 360 preview pasal orang gaji sepak terajang n pijak anak majikan dia.

ape punyer manusia la mcm tu. bo**k betul la!

aku tgh geram nih huhu...

nasib baik orang gaji kakak aku x buat mcm tu kat anak buah aku klo x memang nk kena la dia. hantar dia balik indon biar padan muka dia kah3.. tp nasib baik ler yg last ni keje dia bagus huhu.. tp astro terpaksa la kena close account pulak huh! sbb takut dia asyik tgk tv jek nti x buat keje.

klu org gaji yg previous hari tu siap ade kutu lagik! ish2..habis jangkit kat anak buah aku pulak. kesian dia huhu... then org gaji yg slepas tu pulak siap curik bra kakak aku lagik!! ya ampuunnn... begini punyer org pun ada ka hahaha..

soalan2 yg selalu kakak aku tanyer kat anak dia bila kakak aku balik dr keja:
- kakak ade pukul x?
- kakak ade cubit x?
- kakak ade tolak kepala x?
- kakak ade cakap bodoh x kat kamu?
( kitaorg pantang klo gunakan kata2 kesat sesama family dan org lain)
- kakak ade bagik makan x?
dan mcm2 lagik x larat nk senaraikan huhu...

budak2 biasanya akan bercakap benar. dorg x kan tipu. klo dorg x fhm, gunakan gerak geri yg dorg faham + psikologi.

sila tgk video bawah ni. ape perasaan korg klo anak korng dibuat mcm tuh! ish.. panas betul aku!
x de perikemanusiaan langsung! bo*** punyer org.






kesian... klo korg bukak besar sikit volume pc korg, korg boleh dgr budak tu menangis kesakitan.

kejadian yg mcm ni mungkin akan menyebabkan kesakitan kekal kpd kanak2 tersebut. paling teruk mayb akan mengalami pendarahan dalaman yg mungkin tidak dpt dikesan oleh ibu bapa kanak2 tersebut. tau2 je nti dh kaku budak tu errmm..


so, korg tu nti hati2 la pilih pembantu rumah kay.
letak sekali cctv kat umah tu.

bukan senang nk buat anak ooii..
anak dh mati nti baru nk menyesal huh!

14 Animator Comments:

Monkey D Luffy said...

nak kerja buat cr nak kerja kan

apalah diorang ni

bikin hot jer

IxoR@ said...

Sy pun tgk kt 360...tercengang sy tgk !

Tak sangka ada yg mcm binatang perangai....

Geram jugak nih!

paiseh said...

tak sangka ada bibik lagi ganas dr gua.

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

monkey d luffy:
tu la pasal..
bikin panas je huhu...


IxoR@:
binatang pun x buat mcm tu erm..
lebih teruk dr binatang tu!


paiseh:
uuisshh.. lu jgn dera anak org bro!
susah tau nk buat anak kah3..

non0t[shins3n] said...

aih...
kurang ajar eh....
sial ada jak 0wank gaji ya....
garang2 wak mek....
sikda sampei m0wk m0lah miak kecik macam ya...
sik da perikemanusiaan lalu jak...
bod0 eh...

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

non0t[shins3n]:
aok eh.
kmk gaok2 juak kmk tp x da lah kempang molah biak kecik mcm ya.
nang bongok alu jak org ya.
gila kali palak nya ya.

momentinlife said...

hmm ape yg aku tgk, actually xde beza pn antra foreign or local workers ni. klu mana yg ikhlas keje, mmg superbeb! klu yg malas, mmg wat sakit ati!

tp aku lg sakit ati klu kes2 mcm ni, nanny org kita yg buat. smpi mati bdk tu dikerjakan.. rsa mcm !@%&#*(#

Jard The Great said...

hmm.. kalo camtuh.. aku rela berhenti keje utk jaga anak dari bagi org lain jaga anak sendiri.. huhuhu..

khaLifah feDi said...

emm haruskah dihukum dgn ditembak dgn senapang gajah!!!

citahrudin said...

aku sajes kan kita amek pisau tajam..hiris2 kat mn yg patut..paruh perah asam limau...

hah..sape nk join?

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

momentinlife:
huhu..sabo2.. ;)


jard:
ye ke..ermm syg jugak benti keje huhu


kf:
uuissh..dasyat bangat tu hak3..


citahrudin:
erk..ko dulu ler hehe

WeBViDeOKLiP said...

gile kejam
huhu

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

webvideoklip:
tau x pe..

huhu..

khaLifah feDi said...

dasyat ker?

~ T.E.S.T.A.R.O.S.A ~ © 2008 Por *Templates para Você*